Toimitus

Yleistä

  • Mikäli kangasta löytyy varastostamme, on arvioitu toimitusaika viisi arkipäivää. Jos kangas on loppunut tilapäisesti niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi. Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin yllä olevassa kohdassa.
  • Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.
  • Mikäli kuluttaja ostaa kankaita, joille on ilmoitettu eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
  • Toimitamme kaikki toimitukset Suomen postilla mikäli asiakas on valinnut toimitustavaksi muun kuin bussi- tai postiennakon.
  • Lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saavuttua asiakkaalle tilauksesta tulee sitova.
  • Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Palautukset

  • Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus, mutta ei vaihto-oikeutta. Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön. Merkitse mukaan tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme.
  • Kuluttajan pyydetään tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen jaana.kahonen@gmail.com tai puhelimitse 0505004095 ENNEN tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen: DJK Design Jaana Kähönen, Juhannuskatu 6 C 32, 20100 TURKU.
  • Noutamatta jätetty tuote ei ole palautus. Lähetämme tuotteen kerran, mutta jos vastaanottaja ei ole sitä noutanut, seuraavasta lähetyksestä veloitetaan uusi lähetysmaksu. Mikäli asiakas haluaa perua kaupan ja on jättänyt tuotteen noutamatta, vähennetään palautettavasta summasta rahdista koituvat kulut.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Maksutapa

Maksutapana on tilisiirto ennakkomaksuna. Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Toimitamme tuotteita myös postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Käsittelemme tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun maksu on suoritettu. Pidämme varausta 5 arkipäivää, minkä jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.