Pop Up Mathildedal

DJK kioskigalleria Mathildedalissa on avoinna toukokuussa la klo 10:30-13:30

Mathildedalin ruukinrannan PopUp Galleria on toukokuussa avoinna lauantaisin klo 10:30-13:30 ovensuun ”kioskina”. Valikoimasta löytyy kaikkea kivaa pientä vaikka mökille tai lahjaksi, kuten uniikkitauluja, tyynynpäällisiä ja pussukoita. Myös DJK korkealaatuisia postikortteja, mm. Teijon ruukkikylät aiheella, on myynnissä tarjoushintaan – korteilla on mukava muistaa kevään juhlijoita tai vaikka ilahduttaa niitä tuttavia ja sukulaisia, joita ei tällä hetkellä voi tavata. DJK sekä 2nd hand roses vaatteet tulevat tilanteen salliessa myyntiin kesällä, mutta jo nyt kioskin valikoimasta löytyy pieni erä laadukkaita naisten ja miesten 100% kashmirvillapaitoja.
TERVETULOA ❤️
Muistathan että DJK kankaita ja tekstiilituotteita voi tilata myös suoraan painosta: elobina.fi/tuote-osasto/suunnittelijat/djk-design

Suunnittelemiani tauluja, tekstiilituotteita ja vaatteita on kesäkautena (touko-syyskuu) myynnissä (Salon) Mathildedalin Ruukkitehtaiden rannan Puuhiilivaraston Pop Up galleriassa. Galleria on kesäkuukausina normaaliolosuhteissa avoinna aina pe-su klo 11-16 sekä satunnaisesti.

Pop Up galleriassa on myynnissä myös hyvälaatuisia naisten second hand vaatteita.

Olisi mukava tavata Sinut Mathildedalissa!