Myynti

Haluatko jotain täysin uniikkia?

Myyn digitaalisilla kuoseilla painettuja uniikkitaulujani ja tekstiilituotteitani kesäkautena (touko-syyskuu) Mathildedalin (Salo) Puuhiilivaraston Pop-Up galleriassa. Galleria on avoinna pääsääntöisesti viikonloppuisin. Gallerian tulevan kesän avajaiset pidetään la 4.5.2024.

Uniikkitöitäni saa myös vuokrata ja ostaa Salon Taiteilijaseuran Taidelainaamosta, Tehdaskatu 18, Salo, salontaiteilijaseura.fi

Kuosejani voi myös tilata painettuna jollekin digipaino Elobinan lähes viidenkymmenen kankaan valikoimasta (katso tiedot alempana).

Suunnittelen myös kuoseja tilaustyönä tekstiiliteollisuudelle, tapettivalmistajille ja sisustustuotteiden valmistajille. Yrityspuolella suunnittelen kuoseja ja sisustustauluja esim. toimistoihin, julkisiin tiloihin, messuille, hotelleihin, ravintoloihin, lääkärikeskuksiin, laivanrakennusteollisuudelle, rakennuttajille (esim. mallihuoneistot), sisustussuunnittelijoille ja -arkkitehdeille sekä sisustusmyymälöille. Yksityisasiakkaille suunnittelen kuoseja ja sisutustauluja tilaustyönä esim. koteihin, mökeille tai lahjaksi.

PopUp DJK Mathildedalin Ruukkitehtaat, Halkojenkuivausuuni (1850)

Tilaustöinä tehdyt kuosit voivat pohjautua tiettyyn värimaailmaan, harrastukseen tai mieltymyksiin. Kuoseissa voidaan käyttää omia kuva-aiheitasi tai yrityksesi logoa, ja valmiita kuoseja voidaan hyödyntää esim. verhoissa, pimennysverhoissa, pöytäliinoissa tai sisustustauluissa. Samettipäällysteiset, suurikokoiset uniikkitaulut toimivat myös ääntä vaimentavina, akustisina levyinä tai paneeleina (60×120 cm akustiikkalevyjä voidaan yhdistää tarvittavan suureksi kokonaisuudeksi).

Keskustelen mielelläni kanssasi tarpeistasi ja mieltymyksistäsi ja teen tarjouksen sen pohjalta.

Kuosejani voi tilata painettuna jollekin digipaino Elobinan lähes 50 eri kankaan valikoimasta tai jollekin painon valmiille sisustustuotteelle. Elobinan kankaat painetaan Ruotsissa, ja yritys panostaa toiminnassaan ympäristöystävällisyyteen. Esim. 100 % puuvillakankaalle (Puolipanama Antigua Eco, leveys 150 cm) painettuna kankaan metrihinnaksi tulee 32 eur (sis alv) ja toimituskuluiksi lähetyksen koosta riippumatta alle 10 eur. Alla on esimerkkejä Elobinan suunnittelijasivuiltani löytyvistä, paristakymmenestä kuosista. Katso myös kuvia kankaista eri sisustuksissa Portfoliossa.

Linkki Elobinan suunnittelijasivuilleni DJK Design Jaana Kähönen: https://www.elobina.fi/tuote-osasto/suunnittelijat/djk-design/
Tilausohje kankaille: Klikkaa jotain designerkuoseistani, Klikkaa ”Luo tuote”, Valitse ”Kangas metritavara” (jonka jälkeen näet miten kuosi toistuu kankaalla) – valitse kangasvaihtoehto ja tee tilaus.


Esimerkkejä Elobinan suunnittelijasivujen kautta tilattavista kuoseista