DJK Kässämessuilla netissä 27-29.3.20

Kässämessut 2020 järjestetään ajankohdan poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen virtuaalisesti. DJK osallistuu nettimessuille uniikilla korttimyyntikampanjalla. Toivottavasti löydät näistä korkealaatuisista korteista itsellesi mieluisat – kortit sopivat hyvin kehystettäviksi ja tietysti myös perinteiseen käyttöön! Koska nettimyyntini normaalisti tapahtuu Elobina painon suunnittelijasivujeni kautta, on tässä hieman poikkeava tilauskäytäntö – mutta lupaan että kampanjan toimitukset hoituvat sujuvasti!

TILAUSOHJE:
Kortteja tilataan neljän sarjoissa, joiden hinta on 8 eur (sis alv 24 % 1,55 eur) + toimitusmaksu 1,60 eur per sarja. Mikäli tilaat vähintään 10 sarjaa (ts. 40 korttia) on toimitus ilmainen (ilmoita siinä tapauksessa myös puhelinnumerosi paketin lähettämistä varten).
Tee tilaus lähettämällä sähköpostia: jaana@djk.fi
niin lähetän tilausvahvistuksen ja maksuohjeet paluusähköpostina. Maksutapana on tilisiirto ennakkomaksuna. Käsittelen tilaukset seuraavana arkipäivänä siitä kun maksu näkyy tilillä.
Sähköpostista tulee ilmetä:
A) Tilaajan nimi
B) Korttien postitusosoite (katuosoite, postinumero, postitoimipaikka)
C) Tilausmäärä kutakin neljän kortin sarjaa (à 8 eur + pk 1,60) :
1. Aquarium (kuvassa ylhäällä vasemmalla) x 4
2. Around the world (kuvassa ylhäällä oikealla) x 4
3. Spinning the circle of life (kuvassa alhaalla vasemmalla) x 4
4. Finland 101 (kuvassa alhaalla keskellä) x 4
5. Yksi jokaista neljää korttia

Muistathan myös mahdollisuuden tilata tekstiilituotteita DJK kuoseilla ekologisesti suoraan painosta: https://www.elobina.fi/tuote-osasto/suunnittelijat/djk-design/

Kiitos ja iloa ja voimia kevääseen – sitä me kaikki tarvitsemme!