DJK Design Jaana Kähönen galleria Mathildedalissa lopettaa

DJK Design Jaana Kähönen galleria Mathildedalin ruukinrannan puuhiilivarastossa lopettaa, seitsemän toimintavuoden jälkeen, toimintansa. Vaikka galleria lopettaa, en ole itse lähdössä Mathildedalista – toiminta vaan muuttaa muotoaan ja keskityn jatkossa ydinasiaan, eli digitaaliseen kuva- ja kuosisuunnitteluun.

Kuluneet vuodet ovat olleet minulle todella hektisiä, ja niihin on sisältynyt itse taidetyön, uusien tekniikoiden opiskelun ja gallerian pyörittämisen lisäksi aikaa vaativia luottamustehtäviä. Kalenterini onkin ollut työntäyteinen vuoden jokaisena viikonpäivänä. Tänäkin vuonna uniikkitöitäni on, gallerian pitämisen lisäksi, esillä kuudessa eri näyttelyssä. Nyt kerään hetken aikaa voimia, jotta työni perusta, luovuus, saisi tarpeeksi sijaa kukoistaa.

Olen gallerian lopettamisen yhteydessä käynyt todella liikuttavia keskusteluja ihanien asiakkaideni kanssa. Galleriasta on vuosien saatossa muodostunut monelle tärkeä paikka saada lyhyt irtiotto arjesta – satumaailma, jonne on ollut voimaannuttavaa pistäytyä. Kylän kauneimmaksi olohuoneeksikin on galleriaani luonnehdittu. Galleria on ollut täynnä kohtaamisia, keskusteluja ja hauskanpitoa. Gallerian myötä olen tutustunut mitä upeimpiin ihmisiin, joista osasta on tullut itselleni tärkeitä ystäviä. Mathildedalin yrittäjäyhteisön ansioista Mathildedal on varmasti myös Suomen sympaattisin paikka yrittää.

Minut tavoittaa jatkossakin somesta, näyttelyistä, sähköpostitse tai soittamalla. Marraskuussa on tulossa näyttely Saloon ja Mathildan Marinassa on jälleen keväällä esillä ruukkikyliin liittyvä näyttelyni. Ensi kesäksi on myös kiikarissa pienempi tila Mathildedalista vaihtuvaa taidenäyttelyä varten.

Haikein mielin, KIITOS KAIKILLE – ja tavataan taas ❤️

Jaana